REKTÖR KUTLUHAN'DAN 2 YENİ BÖLÜM MÜJDESİ

REKTÖR KUTLUHAN

Serinhisar MYO Mezuniyet Töreninde konuşan PAÜ Rektörü Ahmet Kutluhan, 2 yeni programın YÖK tarafından kabul edildiği müjdesini verdi.

24 Haziran Cuma günü PAÜ Serinhisar Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilen mezuniyet programına PAÜ Rektörü Prof Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Selçuk Yüksel, Serinhisar Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, MYO Müdürü Mehmet Ali Ekinci, üniversitenin inşasında büyük emekleri geçen Cevriye Esen, siyasi parti ilçe başkanları, ilçe protokolü ve çok sayıda davetli katıldı.
Yüksekokul Müdürü Mehmet Ali Ekinci, Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Kaymakam Osman Altın ve Rektör Ahmet Kutluhan'ın konuşma yaptığı programa Gemi ve Kutluhan'ın konuşmaları damga vurdu.

2 YENİ BÖLÜM AÇILIYOR
Rektör Kutluhan yaptığı konuşmada Serinhisar'a 2 yeni bölümün açılacağı müjdesini verirken, “YÖK'e 2 yeni bölüm için müracaatta bulunmuştuk. Bununla ilgili size iyi haberlerim var. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı ile Bıçakçılık ve El Aletleri Üretim Teknolojisi bölümleri için gereken onaylar alındı. Tabi bu bölümlerle ilgili makine ekipman ve malzeme destekleri alınması gerekiyor. İtfaiye bölümü ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Osman Zolan gereken desteği vermeye hazır olduğunu iletti. Kendisine buradan teşekkür ediyorum” dedi.

DESTEĞİN DEVAMINI BEKLİYORUZ
Yüksekokulun yapımında maddi olarak büyük katkılar veren Cevriye Esen'e de teşekkür eden Kutluhan, “Cevriye Hanım gerçekten üniversitemize büyük katkılar verdi ama hala eksiklerimiz var. Serinhisar'da ben bu samimiyeti gördüm. Yüksekokuluna sahip çıkan bir halk gördüm. Bazı ilçelerde maalesef bunu göremiyoruz. Kendisinden desteklerinin devamını bekliyoruz. Aynı zamanda Serinhisar Belediyesi ile imzalanan protokolle okulumuzun bazı eksiklikleri giderilecek, bunun sözünü aldık. Sayın Hüseyin Gemi'ye teşekkür ediyorum” dedi.

BURAYA OFF-ROAD YAPAR GİBİ GELDİK
Üniversite yolunun bir türlü tamamlanmadığını da ifade eden Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Sayın Başkana teşekkür ettik ama biraz da eleştirelim. Yolumuz bitirilecekti hala tamamlanmamış. Buraya toz duman içinde geldik, Allah'tan biraz yağmur yağdı ondan kurtulduk ama bu defa da kendimi off-road yarışlarında gibi hissetim. Dere tepe aştık geldik. Bu konuda da Sayın Başkandan özveri bekliyoruz” dedi.

YOL BU SENE TAMAMLANACAK
Belediye Başkanı Hüseyin Gemi ise yaptığı konuşmada üniversite yolunun bu sene eğitim öğretim başlamadan tamamlanacağını söyledi. 
Bu üniversitenin tüm Serinhisar'a ait olduğunu belirten Gemi, “Söz veriyorum yeni öğrencilerimiz gelmeden bu yol tamamlanacak, gereken neyse yapılacak ve hazır hale getireceğiz. Diğer yandan PAü ile yaptığımız protokol çerçevesinde Serinhisar Meslek Yüksekokulu'nun dersliklerinin, sahasının, gerekli olan alt yapının eksikliğinin giderilmesi konusunda da çalışmalarımızı başlatacağız. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız” dedi.



Anahtar Kelimeler: REKTÖR KUTLUHAN' BÖLÜM MÜJDESİ
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu