ÖZTÜRK, “EMPERYALİST GÜÇLERİN OYUNCAĞI OLMAYALIM”

ÖZTÜRK, “EMPERYALİST GÜÇLERİN OYUNCAĞI OLMAYALIM”

Eğitimci, Yazar Yaşar Öztürk'ün konuşmacı olarak yer aldığı Milli Birlik ve Beraberlik konulu konferans ilgi ile izlendi.

MHP Serinhisar İlçe Başkanlığında düzenlenen geceye çok sayıda katılım oldu. Emperyalizmin dünyadaki etkisini örnekleri ile anlatan Yaşar Öztürk, “Dünyada sömürgesi olmayan tek ülke Türkiye'dir. Dahası tüm mazlum ülkelere yardımcı olmaya çalışan tek ülkede Türkiye'dir.

 

Ülkelerin, memleketlerin doğal zenginliklerini, yeraltı yerüstü hazinelerini yıllarca sömüren emperyalist güçler başta enerji kaynakları olmak üzere petrol, doğalgaz ve tarihi eserleri halen paylaşmanın derdindedir. Onlar için para ve güç insani değerlerin çok üstündedir. Kendi insanlarının bekası ve geleceği için milyonların açlık, sefalet içinde ölmeleri hiç de umurlarında olmaz. Bilinçli olmayan toplumlarda ne yazık ki bu güçlerin oyuncağı, yelkenine rüzgâr taşıyan araç olmaktan öteye gidemez. Deterjandan otomobile, cep telefonundan gıda maddelerine kadar birçok ürün ve malzeme kullanarak bu emperyalist güçlerin oyuncağı, tüketim aracı olmaktan kurtulamazlar. Ne yazık ki bu konulara yeterince dikkat edilmiyor, gereken önem verilmiyor. Toplum olarak bu konulara çok yabancıyız. Onun içindir ki bunları gündeme taşıdığımızda haksız tepkilere maruz kalıyoruz” dedi.

 

 

Emperyalist güçlerin oyun içinde, oyun kurmaktan halen vazgeçmediğini dile getiren Gazetemiz Yazarı Yaşar Öztürk, “Koskoca imparatorluklar, masonik örgütlerin kurduğu tezgâhlar ve Aydın ihanetleri karşısında yıkılmaya mahkûm olmuştur. Birçok ülkede seçilmiş insanların darbelerle ortadan kaldırılmaları ve yerlerine kukla idareci getirmeleri bu düşüncelerin ortak özelliğidir. Bu yüzden bugünkü toplantımızın konusu emperyalizme karşı Milli Birlik ve Beraberlik üzerinedir. Hem kendimiz hem de gelecek nesillerimize bu güzel olguyu öğrenip aktarmak gerekir. Katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün başlayan ve Türkiye'mizin bekası anlamındaki Barış Pınarı Operasyonu'nda askerlerimize başarı, sağlık, esenlik diliyorum. Dualarımız onlar adına olsun” dedi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu