ÖZTÜRK DTO MESLİSİNE GİRDİ

ÖZTÜRK DTO MESLİSİNE GİRDİ

Denizli Ticaret Odası seçimleri yapıldı, Halil Öztürk Oda Meclisine, Ferhat Özbeyen ise Meslek Komitesine seçildi

Türkiye Meyve ve Sebze Komisyoncuları Federasyonu (TÜSEMKOM) Başkan Vekili Halil Öztürk ile Leblebi ve Kuruyemiş İmalat ve Ticaret erbabı Ferhat Özbeyen 7 kişilik komiteye seçildi.

 

Gıda, tarım giyim vb. gibi 30'a yakın meslek komitesinin kayıtlı olduğu Denizli Ticaret Odası seçimleri gerçekleştirildi. Tarım sektörünü temsilen seçimlere katılan Halil Öztürk ve Ferhat Özbeyen 9 bin 422 firma yöneticisinin oylarıyla bu göreve getirildi.
İki dönemden bu yana Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) delegesi olarak ilçemizi temsil eden Halil Öztürk bu göreve 3. kez üst üste seçilmiş oldu.

 

Denizli Ticaret Odasında iki hemşerimizin görev alması sevinçle karşılandı. İhracaat ortamının hız kazandığı bu dönemde Ticaret Odasında iki tanıdık ismin aktif rol alması işadamlarımızı memnun etti.

 

2 Nisan 2018 Pazartesi günü yapılan Denizli Ticaret Odası seçimlerinde binlerce üye sandığa gitti.16 bin 443 üyeden 9 bin 422 üyenin oy kullandığı seçim sonunda 30 ayrı meslek komitesinde yer alacak isimler 76 kişilik Denizli Ticaret Odası Meclisini belirledi. Halil Öztürk DTO Meclisi’ne seçilirken, Ferhat Özbeyen ise 7 kişinin oluşturduğu Tarım komitesinde yer aldı.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu