ÖZEL; “HAZIRIZ, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

ÖZEL; “HAZIRIZ, KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Serinhisarspor Kulübü Başkanı Ayhan Özel; “18 Temmuzda başlaması düşünülen Süper Amatör Lig için hazırız, kalan son 5 haftada elimizden gelenin fazlasını yaparak emanet olarak bıraktığımız Bölgesel Amatör Ligde yeniden yer alaca

Takımlar ve futbolcular için oldukça zor bir süreç olacağını belirten Ayhan Özel; “Malum salgın hastalığın şu an ki seyriyle devam etmesi ve ikinci dalganın gelmemesi göz önüne alınarak başlatılması düşünülen Süper Amatör Lig için hazırız. Elbette ki Temmuz ayında futbol oynamak bütün takım oyuncularını zorlayacaktır. Fakat zor şartlar altında olduğumuz bu dönemde sabredeceğiz ve kalan beş haftayı iyi sonuçlar alarak tamamlayacağız” şeklinde yeni futbol dönemi hakkında görüşlerini aktardı.
“Değişen bir şey yok. Aynı kadroyla ve aynı yönetimle mücadele edeceğiz” diyerek kulübün şu an ki durumu ve geleceği hakkında bilgiler veren Özel, “Virüs sürecinden oldukça etkilenen spor camiasında maddi konulardan dolayı oyuncu kaybı yaşamadık. Takımımız ve yönetimimiz tam kadro olarak yerinde duruyor. Salgın hastalık öncesi harcamalarımızı yönetim kurulu olarak kendi aramızda hallettik ve belediyeden destek alarak ayakta kaldık. Bölgesel Amatör Lig'e çıkarsak eğer aynı kadromuza takviyeler yaparak mücadele vereceğiz. Şu an ki futbolcularımız zaten Bölgesel Amatör Ligde oynayacak derecede futbolcular. Bir diğer gayemizde Denizli'de ki genç yetenekleri de kulübümüzün renklerine bağlamaktır. Bu anlamda da çalışmalar yapacağız. BAL'da fazla harcama yapmadan oynamak istiyoruz. Vural Yiğit hocamızla devam edeceğimiz bu yolda inşallah şampiyon oluruz. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini aktardı. 
Ligin başlamasıyla birlikte 54 puanla birinci sırada yer alan Serinhisarspor, namağlup Yeşilköyspor'a konuk olacak. Yeşilköyspor deplasmanından sonra Serinhisarpor'un kalan maçları ise şu şekilde; Acıpayam Belediyespor, Bay, Yeşil Çivril Belediyespor, Bay.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu