NİZAMETTİN EKİZ, “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

NİZAMETTİN EKİZ, “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

SEKÜYAD (Serinhisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Ekiz ve Başkan Yardımcısı İbrahim Gebeş, tesislerimizi ziyaret etti.

“Pandemi dönemi ile başlayan kısıtlamalar nedeniyle üyeler başta olmak üzere doğduğumuz Serinhisar'a oldukça uzak kaldık. 2020 yılı sağlığın ne büyük bir nimet olduğunu, tedbir ve temizliğin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu, gözle görülmeyen virüsün karşısında ne kadar aciz kaldığımızı ve ölümün ne kadar yakın olduğunu bir kere daha görmüş olduk” diye sözlerine başlayan Nizamettin Ekiz, “Sevdiklerimizle yan yana gelebilmek, onlara hasretle sarılabilmek, dost meclislerinde sohbet edebilmek ne kadar kıymetliymiş öğrenmiş olduk. İşte bu güzellikleri tekrar icra edebilmek amacıyla Serinhisar'dayız” dedi ve duygularını şöyle paylaştı;

Derneğimizin hazırladığı SEKÜYAD isimli dergimizin 2021 yılı 4. sayısını hemşehrilerimizle buluşturmak için bir program düzenledik. Bu amaçla Başkan Yardımcımız İbrahim Gebeş ile yollara düştük. İlçemizin güzide basın kuruluşu Serinhisar'ın Sesi Gazetesi'ne uğradık. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmet Beydemir ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Serkan Beydemir ile güzel bir sohbet ortamının bir parçası olduk. Birbirimizi oldukça özlemişiz. Dolayısıyla biraz hasret gidermiş olduk. Tedbirlere uyduğumuz takdirde inşallah bu hastalığı da beraberce yeneceğiz ve tekrar eski günlerimize döneceğiz” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu