NİHAL OLCAY MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

NİHAL OLCAY MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Acıpayamlı Hokey Sporcusu Nihal Olcay, milli takıma davet edildi.

İlçe merkezi ile mahallelerde bulunan gençlerden oluşturulan kız hokey takımı disiplinli çalışmalarının mükâfatını aldı. Denizli Anadolu Pars Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde yarışlara katılan Acıpayamlı hokeyci kızlar, milli takıma sporcu göndermenin mutluluğunu yaşadılar. Hokey takımında yer alan 2005 doğumlu sporcu Nihal Olcay, U16-55 milli takıma davet edildi.

 

2-10 Mayıs tarihleri arasında Osmaniye ilinde yapılacak kamp sonunda 15 kişilik milli takım kadrosu belirlenecek. U16 Avrupa Şampiyonluğu mücadelesinde yer alacak olan Türkiye Kızlar Hokey Takımı, 7-10 Temmuz 2021 tarihinde İsviçre'nin Lozan kentinde düzenlenecek şampiyonada ter dökecekler.

 

“Denizli ili olarak Nihal Olcay'ın milli takıma davet edilmesini sevinçle karşılık” diye duygularını paylaşan Denizli Anadolu Pars Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Beden Eğitimi Öğretmeni Emrullah Salim, “Özellikle dezavantajlı çocuklarımıza yönelik yapmış olduğumuz faaliyetler meyvesini vermeye başladı. Acıpayam belediyemizin destekleri ile nice sporcularımızı milli takıma kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Desteklerini esirgemeyen başta Acıpayam belediye başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, çalışma arkadaşları, tüm kurum amirlerinize ve halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu