MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ BAYRAMA DÖNÜŞTÜ

MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ  BAYRAMA DÖNÜŞTÜ

Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanlığınca düzenlenen Milli Birlik ve Beraberlik Gecesi oldukça ilgi gördü.

Ünlü sanatçı Osman Öztunç ile Ozan Manas'ın türkü ve deyişleriyle coşan yüzlerce kişi konser alanını bayram yerine dönüştürdü.
Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu, MHP MKYK Üyesi Gülay Özcan, eski MHP Denizli Milletvekili Ali Keskin, eski Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, TÜSEMKOM Başkan Vekili Halil Öztürk, Acıpayam MHP İlçe Başkanı Günday İlhan, Acıpayam Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Yılmaz, Bekilli Ülkü Ocakları Başkanı Emre Kanat, Kale Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet İncedayı, Tavas Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Yıldıztepe ve Serinhisar MHP İlçe Başkanı Murat Kıranta ile organizasyon sorumlusu Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arslan, yönetim kurulu üyeleri organizasyona katılarak geceye renk kattılar.

 

İlçe merkezinde Mehteran takımının gösterisi ile başlayan program Çamlık Aile Parkında devam etti.
Gecenin açılış konuşmasını yapan Serinhisar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Arslan, “Ülkü Ocaklarımız yüzde yüz yerli ve yüzde 100 millidir, vatan hainlerinin satılmışların ve işbirlikçilerin en büyük düşmanı ve en korkulu rüyasıdır. 
Vatan sevdasıyla yetişen gençlerimiz hiçbir konjonktüre bakmadan, kişisel menfaatleri hesaba katmadan, 'Ezan dinmez, Bayrak inmez' diye bağırmış, Zafer İslam'ındır diye haykırmıştır. Vatan hainlerine yurdu dar etmiş kutlu bir dergâhtır.
Milli Birlik ve Beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu olguyu ayakta tutmak, iç ve dış hainlere gereken cevabı vermek üzere buradayız. Bu günümüze iştirak edenlere, maddi ve manevi destek verenlere, bozkurtlarımıza, ülküdaşlarımıza ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından sahne alan Ozan Manas ve Sanatçı Osman Öztunç, alanı dolduran yüzlerce seyirciye unutulmaz anlar yaşattılar.
Ezgi ve türküleri birlikte söyleyen katılımcılar büyük bir koro eşliğinde gecenin güzelliklerine ortak oldular.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu