MEMLEKET BÖYLE TANITILIR

MEMLEKET BÖYLE TANITILIR

Memleketimizin değerlerinden biri olan Şair Baki Evkaralı, memleket sevdasını ortaya koyan çalışmalarla tanıtıma devam diyor.

Kendi imkanlarıyla yola devam eden Evkaralı kitapları için imza gününe katılırken memleketimizi gururla temsil ediyor. Çalışmalarına son hızla devam eden şairimiz İzmir Menemen Kitap fuarından sonra, Manisa Akhisar Kitap fuarına da katıldı. Okurlarıyla buluşan değerli yazar, ‘Niyet Ettim Aşka’ kitabıyla geniş kitlelere ulaşmakla kalmayıp Elifname şiir kitabıyla da okurlarının sosyal sorumluluk projelerine yer verdi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Evkaralı, "Tanıtım konusunda epey geriyiz, ben elimden ve yüreğimden geleni ortaya koyarak bu seviyeye kadar geldim. Daha nereye kadar devam edebilirim bilmiyorum ama gönül isterdi ki memleketimin ürününü de tanıtabilelim. Serinhisar dışında birçok ilçe desteğe hazır olmasına rağmen, ben doğup büyüdüğüm memleketim için desteksiz kalmaktan acayip derecede üzgünüm. Sponsor arayışını değerlendirmek ve kendi firmasını tanıtmak isteyen insanlar olsaydı, daha ileri gidebilir ve en iyisini yapardık. Hala üretim noktasında devam ediyorum. Ama artık yoruldum. Bu işler karşıdan göründüğü gibi olmuyor, sosyal açıdan insanların ruhunu doyururken böyle bir fırsatı memleketimizin değerlendirememesi beni gerçekten üzer. 2017 yılında yayımlanmak üzere bir roman ve deneme kitabı hazır ama maddi nedenlerden dolayı askıya almak zorunda kaldım. Evimi satılığa çıkardım. Denizli'ye taşınmayı düşünüyorum artık. Oysa memleketten daha çok yazar, şair çıkarıp onların da Serinhisarımıza hizmet etmesini arzuluyorum. Mücadelemizde bu yönde devam ediyor. Elbet bunun bilincinde olan insanlar çıkacaktır. Gelecek çalışmalar geçmişteki 4 eserden daha fazla ses getirecek. 25 Şubat İstanbul Cnr Expo da memleketimi temsil etmek için hazırlanıyorum. Umarım daha güzel günler hep Serinhisarlı kardeşlerimizin olur" dedi.

Öte yanda Şair Baki Evkaralı için Denizli'de ve Serinhisarda bir imza günü yapılmamış olması da dikkat çekiyor.



Anahtar Kelimeler: MEMLEKET BÖYLE TANITILIR
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu