Korubeyi Kardeşler Yine Yüzümüzü Güldürdü

Korubeyi Kardeşler Yine Yüzümüzü Güldürdü

Halter Milli Takımının değişmez sporcularından Bahar ve Ayşenur Korubeyi, podyumların yıldızı oldu.

Nevşehir'de düzenlenen Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasında başarılı bir performans gösteren milli sporcumuz Bahar Korubeyi, Türkiye rekoruyla birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 

 

Aynı yarışmada podyuma çıkan Ayşenur Korubeyi yine Türkiye rekoru kırarak dereceye girmeye hak kazandı. Kızlarımla gurur duyuyorum diye başlayan baba Ahmet Necip Korubeyi, ''Hem Bahar hem de Ayşenur Nevşehir'de yapılan turnuvada alınlarının akıyla çıktılar. Bahar Korubeyi, Türkiye rekorunun ardından şampiyonluğa ulaştı. Sakatlıktan yeni kurtulan Ayşenur Korubeyi, ise Türkiye rekorunun yeni sahibi sıfatıyla kürsüdeki yerini aldı. Kızlarımı canı gönülden tebrik ediyorum. Antrenörümüz Ersin Gök ve A.S.P kulübüne emekleriyle birlikte vermiş oldukları destekten dolayısıyla teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

 

Öte yandan çıkan bazı dedikodulardan dolayı aile olarak üzüldüklerinin altını çizen Necip Korubeyi, “Kızlarım ve benim hakkımda aslı olmayan dedikodular üretiliyor. Bu durum aile olarak hepimizi üzüyor. Şu anda kızlarım katıldıkları müsabakalardan herhangi maddi bir gelir elde etmiyorlar. Bahar milli sporcu olmasına rağmen henüz 18 yaşını doldurmadığı için herhangi bir para ödülü almadı. Ayşenur ise uzun süreli bir sakatlık yaşadı ve milli takıma katılamadı. Kızlarımın masrafları da Edirne A.S.P tarafından karşılanıyor. Buna rağmen maddi konularla alakalı bir sürü mesnetsiz dedikodu kulağımıza geldi. Bu durum kızlarımın moralini oldukça bozdu ve performanslarına yansımasından korkuyoruz. Manevi anlamda bile destek olmayan kimseler köstek bari olmasınlar. Sporcuların en önemli olgusu moral ve motivasyondur. Lütfen artık ailemizi son derece üzen bu dedikodulara bir son versinler” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu