KOÇÜN, “HAREKET SAATLERİMİZİ YENİDEN BELİRLEDİK”

KOÇÜN, “HAREKET SAATLERİMİZİ YENİDEN BELİRLEDİK”

Serinhisar Minibüsçüler Birliği Kooperatifi Başkanı İrfan Koçün, pandemi nedeniyle hareket saatlerinde değişikliğe gittiklerini belirtti.

“Pandemi kuralları gereği Cumartesi ve Pazar günleri Denizli'ye araç kaldıramıyoruz. Mesai günlerinde sabah 06.00'da ilk seferimiz başlıyor. Akşam saat 20.00'da son aracımız Denizli'ye gidiyor. Gün içinde ise hareket saatlerimizi yeniden belirledik” diye sözlerine başlayan Serinhisar Minibüsçüler Birliği Kooperatifi Başkanı İrfan Koçün, “İnsan sağlığı önceliğimizdir. Geçen yıldan bu yana devam eden salgın hastalık sebebiyle günün şartlarına göre davranmaya çalışıyoruz. Bu sebeple yeni düzenlemelere gittik” dedi ve konuyla ilgili şu bilgileri paylaştı;

 

Sabah 06.00'dan 10.00'a kadar 30 dakikada bir Denizli'ye araç kaldırıyoruz. Öğleden sonra 16.00'a kadar ise 45 dakika aralıklarla servise devam ediyoruz. Mesai saatleri göz önüne alınarak 16.00-18.00 saatleri arasında süremiz yine 30 dakikadır. Bundan sonra ise 1 saat arayla 2 aracımız Denizli'ye hareket ediyor. Son aracımız saat 20.00'da Serinhisar'dan kalkmaktadır. Sokağa çıkma yasağı-nın devam etmesini nedeniyle Cumartesi ve Pazar günleri Deniz-li'ye gitmiyoruz. Alınan tedbirler sayesinde COVID-19 etkisini bir hayli yitirmiş durumda. İnşallah bu tehlike tamamen ortadan kalkar. Biz de normal duruma geçeriz” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu