İLK MAĞLUBİYETİMİZLE TANIŞTIK

İLK MAĞLUBİYETİMİZLE TANIŞTIK

Serinhisarspor, ilk yenilgisini ligin beşinci haftasında Bağbaşı Zeytinköyspor’dan aldı: 5-0

Ligin başladığı haftadan bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen ve kendi evinde maça oldukça tutuk başlayan lider Serinhisarpor, tüm çabalarına rağmen ilk yarıda varlık gösteremedi. 

 

32. dakikada Bağbaşı Zeytinköyspor’dan Rıdvan’ın kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düşen Serinhisarspor soyunma odasına üzgün döndü. İkinci yarının başlamasıyla birlikte etkili futbolunu sürdüren Bağbaşı Zeytinköyspor, tekrardan sahneyi alan Rıdvan 49. dakikada ikinci golünü kaydetti. 50. ve 54. dakikalarda Emre’nin attığı gollerle durumu 4-0 yapan konuk takım ataklarına devam ederken, Serinhisarspor’dan Gökay Dinç, maçın son çeyreğinde kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 10 kişi ile mücadeleye devam eden kırmızı beyazlı ev sahibi ekibin tüm çabaları yetersiz kaldı ve 85. dakikada maçın net skorunu belirleyen golü kalesinde gördü. Her 3 dakikada 1 gol yeme ortalamasıyla dikkat çeken Serinhisarspor, 5-0 olarak belirlenen skor ile farklı ve ilk mağlubiyetin hüznüyle haftayı kapatmış oldu.

 

Aldığı galibiyet sonrası 12 puan ile liderliğe yerleşen Bağbaşı Zeytinköyspor’u yine 12 puan ile Serinhisarspor seyrederken aradaki averaj farkı ise 4 puan olarak oluştu. Puan durumunun üçüncü sırasında ise 6 averajla 11 puan toplayan Yeşilköyspor bulunmakta. Puanların birbirine çok yakın olduğu ve oldukça çekişmeli geçtiği gözlemlenen Denizli Ali İpek Süper Amatör Ligi’nin 6. haftasında Serinhisarpor, 27 Ekim Pazar günü Saat 14.00’te Akkonak Dr. Samim Gök Stadı’nda Denizligücü’ne konuk olacak.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu