FİLEDE FİNALİN ADI GENÇ KURUYEMİŞ - İLÇE JANDARMA

FİLEDE FİNALİN ADI GENÇ KURUYEMİŞ - İLÇE JANDARMA

Dün akşam yapılan müsabakalarda finalistler belli oldu.

Saat 18.30'da başlayan ilk maçta Genç Kuruyemiş ile Leblebiciler Sitesi karşılaştı. Özellikle ilk 2 setin çok çekişmeli geçtiği müsabakada Genç Kuruyemiş seyirci desteğini de alarak maçı 3-0 almasını bildi.

Günün ikinici karşılaşması ise saat 20.00'de İlçe Jandarma ile Erkaya Petrol arasında gerçekleşti. 

İlk seti Erkaya Petrol 26-24'lük skorla alırken ikinci sette İlçe Jandarma durumu eşitledi ve 1-1'e getirdi. İkinci ve üçüncü setlerde organize oyunlarla ön plana çıkan İlçe Jandarma maçı 3-1'lik skorla almasını bildi.

GENÇ KURUYEMİŞ SADECE TEK SET VERDİ

Öte yandan istatistiklere bakıldığında Genç Kuruyemiş finale çıkıncaya kadar sadece oynadığı 6 maçta rakiplerine sadece 1 set verdi. Toplam 476 sayıya ulaşan Genç Kuruyemiş 342 sayı verirken, 1.40'lık ortalama tutturarak bu alanda turnuvanın en başarılı takımı oldu. İlçe Jandarma ise oynadığı 5 maçta rakiplerine sadece 3 set bıraktı ve 1,38'lik maç başına ortalamaya ulaştı.

FİNAL ÇARŞAMBA

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın finali ise Çarşamba günü oynanacak. Leblebiciler Sitesi ve Erkaya Petrolün 18.30'da 3.'lük maçına çıkacağı Çarşamba günü final maçı saat 20.00'de başlayacak.

 



Anahtar Kelimeler: FİLEDE FİNALİN KURUYEMİŞ JANDARMA
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu