Dünya Markalarına Hizmet Veriyorlar

Dünya Markalarına Hizmet Veriyorlar

Senem Kılıç ve Yunus Emre Aslan’ın 8 yıl önce Bilkent Cyberpark'ta kurduğu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Washington'daki ofislerinden hizmet veren Omega BigData Driven Commerce, şirketlerde sadakat sistemleri oluşturuyor.

  • Yönetim Danışmanı ve bilgisayar mühendisi Senem Kılıç'ın, Bilgisayar Mühendisi kardeşi Yunus Emre Aslan ile birlikte kurduğu OmegaBigData, yoğun rekabet ortamındaki şirketler için geliştirdikleri teknolojik çözümlerle dünya devlerine bayi ve müşteri sadakati sağlıyor. Yeni Asır Gazetesi’nde çıkan habere göre anne tarafından Serinhisarlı olan Senem Kılıç ve kardeşi Yunus Emre Aslan’ın kurduğu ve şu an İstanbul, Ankara, İzmir ve Washington’da faaliyet gösteren şirket Türkiye'de ve Dünya'da sektöründe lider firmaların teknolojik çözüm ortaklığını üstleniyor.

    Yeni Asır Gazetesi’nde yer alan habere göre İzmir'de Yönetim Danışmanı ve bilgisayar mühendisi Senem Kılıç'ın, bilgisayar mühendisi kardeşi Yunus Emre Aslan ile birlikte kurduğu 'Omega BigData', yoğun rekabet ortamındaki şirketler için geliştirdikleri teknolojik çözümlerle dünya devlerine bayi ve müşteri sadakati sağlıyor.

    Sadakat sistemi Günümüz rekabetçi pazar ortamında şirketler arası mücadele şartları çeşitlenerek ağırlaşırken, şirketlerin sürdürülebilirliğini sağlaması zorlaşıyor. Rekabet ortamında yeni müşteri kazanmak kadar eldeki müşteriyi korumanın önemi de artıyor. Sektördeki bu önemli ihtiyacı fark eden Kılıç ve Aslan'ın, 8 yıl önce Bilkent Cyberpark'ta kurduğu, İstanbul, Ankara, İzmir ve Washington'daki ofislerinden hizmet veren Omega BigData Driven Commerce, şirketlerde sadakat sistemleri oluşturuyor. Veri madenciliği, gamification teknolojileri, kampanya süreçleri, mobil uygulamalar ve müşteri sadakat sistemleri üzerine uzmanlaşmış olan Omega Bigdata, Türkiye'de ve dünyada sektöründe lider firmaların teknolojik çözüm ortaklığını üstleniyor.

    Motivasyon ve satış Kılıç, "Satış-pazarlamada görev alacak kişileri motive edecek unsurlar bularak onları bir arada tutacak ve satış yapmaya ya da ürünü tüketmeye teşvik edecek sürdürülebilir motivasyon oluşturuyoruz. Bu sayede akıllı kampanya üretmek, doğru raporlar almak, verimli satış politikaları geliştirmenin yollarını açıyoruz.

    Ürünün üretildiği noktadan, son tüketicisine kadar dokunduğu bütün paydaşlar tarafından tercih edilmesi için kazanç havuzu oluşturup bayileri, çalışanlarını, işletmenin satış ekibini, satış sonrası izmetleri, tali bayi çalışanlarını içine alan bir dünya kurarak markayı itibar önetiminde rakipleriyle olan yarışta bir adım öne çıkarıyoruz" dedi. Aslan da, sadakat oluşturma stratejilerinde lider marka olarak yerel ve Uluslararası ticarette İstanbul, Ankara, İzmir ve Washington ofisleriyle hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu