DOKUZKAVAKLARSPOR MAÇI TATİL EDİLDİ

DOKUZKAVAKLARSPOR MAÇI TATİL EDİLDİ

17. haftada oynanan maçta Dokuzkavaklarspor, maçın ikinci yarısında oyundan çekildi.

Kendi evinde maça tutuk olarak başlayan ve ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Serinhisarspor, ikinci yarıda Fatih Yiğen'in attığı gol ile beraberliği sağlarken Ufuk Özseçen'in attığı ikinci gol ile öne geçmeyi başardı. Gerçekleştirilen ataklar sonucu Şükrü Taslacı'nın topu ağlarla buluşturması sonucu skor 3-1 olarak belirlendi. 

 

İkinci golde kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle tepki gösteren bazı Dokuzkavaklarspor oyuncuları, hakem Murat Tuğberk Curbay'ın yanına giderek sakatlandıkları gerekçesiyle oyundan çıkmaları gerektiğini belirttiler. Maçın 75. dakikasında misafir takımın 6 kişi kaldığı gözlenirken 'Maçtaki oyuncu sayısının 7'nin altına düşmesi' kuralıyla hakem, maçı tatil etti. Maçtan sonra olayla ilgili hiçbir açıklama yapmayan misafir takım yöneticileri gerekli açıklamayı ileri bir tarihte yapacaklarını belirttiler. 
Peki, şu anda muallakta kalan Serinhisarspor – Dokuzkavaklarspor maçının akıbeti ne olacak? Karar önce tertip komitesinde görüşülecek olup daha sonrada dosyanın tertip komisyonu tarafından disiplin kuruluna sevk edilmesi beklenecek. 
Süper Amatör Lig ekiplerimizden Serinhisarspor 18. Haftada 23 Şubat 2020 Pazar günü Saat 14.00'te Bağbaşı Sahasında şu anda lider konumda bulunan Bağbaşı Zeytinköyspor'a konuk olacak.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu