Denizli Leblebisi YÖREX’te

Denizli Leblebisi YÖREX’te

Denizli Ticaret Borsası, 26-30 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen ve bu yıl 7.si düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'nda Coğrafi İşaretli Leblebiyi tanıttı.

Antalya Ticaret Borsası'nın yöresel ürünleri ekonomiye kazandırmak ve tanınırlığını arttırmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği desteği ile düzenlediği Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya EXPO Center'da yapıldı.

 

Fuarın açılışına katılan DTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Borsası'nın düzenli olarak fuara katıldığını ifade ederek, fuarın yöresel ürünleri tanıtmak için bir fırsat olduğunu, Denizli'nin Coğrafi İşaretli Leblebisinin de binlerce ziyaretçi tarafından görüldüğünü dile getirdi.

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Denizli Ticaret Borsası'nın standını ziyaret ederek Denizli'nin Coğrafi İşaretli Leblebisi hakkında bilgi aldı.

Coğrafi İşaret Nedir: Belli bir niteliği, ünü ve diğer özellikleriyle, bir yöre, alan, bölge veya ülke ile özdeşleşmiş bir ürünü tanıtıp, gösteren işaretler.



Anahtar Kelimeler: Denizli Leblebisi YÖREX’te
  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu