Denizli Büyükşehir Belediyesi Serinhisar’da Kamulaştırma Yapacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi Serinhisar’da Kamulaştırma Yapacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Serinhisar’da yapacağı kamulaştırmalarla ilgili ilanlar yayınladı.

Yapılacak olan kamulaştırmaların dere ıslah çalışmaları ile alakalı olduğu öğrenilirken toplamda yaklaşık 10 bin m2'lik alan için kamulaştırma talebinde bulunuldu.

Gazetemizde geçtiğimiz hafta yayımlanan ilana göre tapu kaydında Cumhuriyet ve Kızılhisar Mahallesi olarak geçen alanlarda 26 malike ait 1887.42 m2'lik alan için kamulaştırma davası açıldı.

 

Bu hafta yayımlanan kamulaştırma ilanına göre ise tapu kaydında Kızılhisar Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi Bodur Mevkii, Çamrak Mevkii ve Palamutiçi Mevkiilerinde ise 102 malike ait 8070.6 m2'lik alan için kamulaştırma davası açıldı.
Söz konusu ilanlarda maliklerin 30 gün içinde Kamulaştırma işle-mine karşı idari yargıda iptal veya adli yargıda maddi hatalara kar-şı düzeltim davası açılabileceği ifade edilirken, 30 gün içinde itiraz edilmediği ve idari yargıda iptal davası açıldığını ve yürütmeyi dur-durma kararı alındığı belgelenmediği taktirde kamulaştırma işle-minin kesinleşeceği ve mahkeme tarafından belirlenecek bedelle daimi irtifak hakkı ve mülkiyetinin Denizli Büyükşehir Belediyesi adına tapuya tescil edileceği ifade edildi.

 

Geçtiğimiz hafta yayımlanan kamulaştırma ilanı için aşağıdaki linke tıklayınız.

tinyurl.com/yj6ybonx

 

Bu hafta yayımlanan kamulaştırma ilanı için aşağıdaki linki tıklayınız.

 

tinyurl.com/yfkvf4cj

 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu