CHP SERİNHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

CHP SERİNHİSAR GENÇLİK KOLLARINDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

CHP Serinhisar Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından toplanan Serinhisar Leblebisi ve diğer yardımlar İzmir'e gönderildi.

30 Ekim 2020 Cuma günü meydana gelen 114 canımızın hayatını kaybettiği, 1.035 vatandaşımızın yaralı olarak kurtarıldığı İzmir Depremi'ne bir yardım eli de CHP Serinhisar Gençlik Kollarından uzatıldı. “Depremden etkilenen afetzedelerimizin bir nebze de olsa yaralarını sarmak istedik” şeklinde açıklamalarına başlayan CHP Serinhisar Gençlik Kolları Başkanı Nuri Teber, “Başkanlığımızın nezdinde Serinhisar Leblebiciler Sanayi Sitesi esnaflarımızın duyarlılık göstererek vermiş oldukları leblebi ve leblebi çeşitlerini paket yaparak İzmir'e ulaştırılması için hazırladık ve deprem bölgesine Denizli İl Gençlik Kollarımız vasıtasıyla gönderdik.

 

Bunun yanında ayrıca battaniye, bebek bezi, bebek maması gibi çeşitli ihtiyaçları da halkımızdan temin ederek ulaştırılmasını sağladık. Şu anda deprem bölgesinde enkazlar kalkmış olsa bile evine girmekte tedirginlik yaşayan ve çadırda kalan vatandaşlarımız var. Isıtıcı ihtiyaçlarının olduğunu öğrendik. Bu konuda yardım çalışmalarımız halen sürmektedir. Sevgili Serinhisar halkımızın yardımlarını bekliyoruz. Şu ana kadar yardım kampanyamızda bizlere destek gösteren yardımseverlere başkanlığım adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde duygu ve düşüncelerini aktardı. 



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu