Çaputa Can Veren Kadınlar Projesi Onaylandı

Çaputa Can Veren Kadınlar Projesi Onaylandı

Serinhisar Bilişim ve Gelişim Derneği’nin hazırlayıp Denizli Valiliği’ne sunduğu ‘Çaputa Can Veren Kadınlar Projesi’ kabul edildi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Emine Kobaş, “Uygulanmaya değer görülen Çaputa Can Veren Kadınlar Projemizin protokolünü Valilik Dernekler Masası ile imzaladık. Serinhisar’a ve sevgili hanım kardeşlerime hayırlı olsun.

 

Bu proje kapsamında en az 5'i engelli olmak üzere 50 hanım kardeşimize, çaput kilim dokuma kursu vereceğiz. Kursta unutulmaya yüz tutmuş çaput kilim dokuma ile çeşitli ürünler üreteceğiz. Yatak örtüsü, duvar panosu, ev terliği, pazar çantası, paspas, kanepe örtüsü, halı örtüsü, yelek, mont, bilgisayar çantası, sırt çantası bunlardan sadece bir kaçı.

 

Kullanmadığınız kıyafetlerinizi bir kenara ayırmaya başlayın. Kursiyerler tüm mahallelerimizden kabul edilecek. Yani Yatağan, Ayaz, Kocapınar ve Yüreğil mahallelerimizden de gelmek isteyen olursa alacağız. Kursiyer kayıtları başladığında halkımızı ayrıca bilgilendireceğiz. Bu kapsamda projemizi destekleyen  Kaymakamımız Sayın Hakan Alkan’a, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kobaş'a ve Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Selçuk’a teşekkür ederim” dedi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu