BEYİN VE SPOR KONULARINDA AİLELERE BİLGİLER VERİLDİ

BEYİN VE SPOR KONULARINDA AİLELERE BİLGİLER VERİLDİ

PAÜ Öğretim Elemanı Hamza Kaya Beşler'in vermiş olduğu ‘Beyin ve Spor’ konulu seminer amacına ulaştı.

16 Şubat Pazar günü Serinhisar Gençlik ve Spor Merkezi Konferans Salonu'nda Serinhisarspor Kulübü Altyapı Teknik Direktörü Okan Çoğan ve Serinhisar Karate Spor Kulübü Eğitmeni Filiz Demirağ'ın talepleriyle gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan PAÜ Öğretim Elemanı Hamza Kaya Beşler'in akıcı ve güzel anlatımıyla salonda bulunan konuklara bilgiler verildi. Ailelere ve öğrencilere yönelik düzenlenen seminerin soru-cevap kısmında ise sohbet havası hâkimdi. Sporun Bedenle İlişkisi, Günlük hayatta sporun insanlara ve öğrencilerin derslerindeki faydaları hakkında konuların konuşulduğu seminerde Denizli İşitme Engelliler Derneği'nden bir eğitmenin salonda bulunan işitme engelli vatandaşlara işaret diliyle anlatımı farkındalık oluşturma adına beğeni topladı.
Bilgilendirme sonunda bu tip konferanslarına ilçemizde bulunan okullarda devam ettireceği sözünü veren PAÜ Öğretim Elemanı Hamza Kaya Beşler, “İlçelerdeki öğrencilerimizin günlük yaşamda tehlikelerle karşılaşma oranları büyükşehirlere göre daha az. Bu sebeple ilçelerde yaşayan öğrencilerimizin de sporla tanışmaları aslında çok kolay. O yüzden siz bizlerden talep edin ki bilgilendirme ve sporsal faaliyetler hakkında gerekli altyapıyı sağlayalım. Çocuklarımızı spora teşvik ederek onların eğitim ve kişisel gelişimlerine fayda sağlayalım. Beni can kulağıyla dinleyen siz değerli Serinhisar Halkına teşekkürlerimi sunuyorum' diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Serinhisar AK Parti İlçe Başkanı Cemal Kobaş'ın ellerinden plaketlerini alan Hamza Kaya Beşler ve Güngör Çoban teşekkürlerini sundular. Seminer sonunda ise çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu anlar ölümsüzleştirildi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 25.2 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.7 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu